Bananlapper med havre

Disse pannekakene eller lappene er enkle å lage og metter godt. De smaker herlig uten pålegg men kan gjerne nytes med f.eks smør og syltetøy. Dette er en favoritt til kvelds hos oss og blir det noen til overs er de perfekte å putte i matboksen eller å spise til frokost.

Til ca 8 lapper trenger du

2 modne bananer

3-4 egg

ca 1 dl havregryn

et dryss kanel

 

Mos bananen og rør inn egg. Ha i havregryn og et kaneldryss og bland med en gaffel eller lignende. Stekes på middels varme til de er gyldne. Jeg steker i smør, det er digg.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s