Frokostbolle med egg, avokado og hogao

 

Egg og avokado er en veldig god kombinasjon til frokost. Det passer faktisk like godt til lunsj eller brunsj også.
Hogao er en colombiansk tomatsaus med løk og koriander. Den passer til alt mulig. Jeg laget den som tilbehør til fiskemiddag og brukte restene i denne frokostbollen

Hogao:
1 rødløk
2-3 vårløk
2 fedd hvitløk
5 tomater
En neve frisk koriander
Salt og pepper

Hakk løk, vårløk, hvitløk og tomat i små biter. Smelt smør i en kasserolle og surr løken til den blir myk. Tilsett tomater og hvitløk. La det småkoke 5-10 min, ha i koriander og smak til med salt og pepper.

Frokostbolle:
Stek speilegg og del avokadoen i skiver. Jeg pleier å beregne 2 egg og 1/2 avokado per pers.
Ha egg, avokado og hogao i en bolle og spis deg god og mett!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s