Matpakketips: Eggemuffins

Her er oppskrift på eggemuffins som metter godt og er supre å ta med seg hvor som helst. Legg gjerne til en avokado, noen gulrøtter og litt paprika i matboksen.

Til ca 12 muffins trenger du:

8 egg fra glade høner

1 liten brokkoli

ca 100 g sjampinjong

litt oregano, salt og pepper

Skjær broccolien i små biter og fordel i muffinsformer.

Skjær sopp i små biter og stek i smør med litt salt og pepper. Fordel ferdig stekt sopp i muffinsformer.

Bland egg og krydder og hell blandingen over grønnsakene i formene.

Stek på 175 grader i 15-20 min, til egget har stivnet.

Dette er som omelett, det er bare å variere grønnsaker og krydder etter hva du liker og har i kjøleskapet. Andre ting jeg liker å putte oppi er spinat, squash, soltørket tomat, spekeskinke, vårløk osv.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s