Bringebærmuffins

Jeg eksperimenterer med muffins for tiden, her er oppskrift på bringebærmuffins.

Ca 14 muffins:

4 eggehviter

1 helt egg

3 ss kokossukker

50 g smør

3 ss kokosolje

3 ss mandelmel

3 ss kokosmel

1/2 ts vaniljepulver

1 ts bakepulver

300 g bringebær (jeg brukte frosne bær som jeg tinte på forhånd)

1 dråpe stevia

Ha bringebær og stevia i en kjele og la putre på svak varme mens du forbereder resten av røren.

Smelt smør og kokosolje.

Pisk sammen egg og kokossukker, bland inn smør og kokosolje.

Bland inn det tørre og rør bringebærene inn til slutt.

Ha røren i muffinsformer og stek på 175 grader i 15-20 min.

Begynn på glasuren mens muffinsene kjøler seg ned.

Glasur: 100 g bringebær, 1 ss kokosolje, 3 ss melis av rårørsukker.

Varm opp bringebærene og smelt kokosolje. Bland det hele sammen med melisen og avkjøl.

Pynt muffinsene med glasuren og nyt.

20160115_152616

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s