Lakriskuler

Jeg har hatt dilla på å lage godteri den siste tiden. Det har sikkert noe med desember å gjøre. Her kommer oppskrift på herlige raw lakriskuler.

Oppskrift:

2 dl cashewnøtter (bløtlagt og tørket)*

5  juicy dadler**

1 ss kokosolje

1,5 ts lakrispulver

1 klype himalayasalt eller havsalt

1 ts kokossukker

Ha alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin med S blad og kjør til du har en klissete masse. Lag kuler i passelig størrelse og rull dem i kokos eller kakaopulver. Sett i kjøleskap eller fryser og ta ut litt før servering.

2015-11-26 20.21.01

*Legg cashew i bløt noen timer og tørk dem på 50 grader i ovnen.

** Hvis dadlene er tørre kan du helle kokende vann over dem og la dem ligge et minutt før du bruker dem. Da blir de klissete og fine.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s